Basiscursus, lassen is voor iedereen!

Lassen betekent verschillende dingen voor verschillende mensen. Tijdens deze cursus hebben wij ontdekt dat het voor bijna iedereen interessant is om deze basis van staalbewerking te leren. Er zijn cursisten die zich verbazen over hun eigen skills, cursisten die dachten te weten hoe het moet totdat ze de theorie hier leerden, er zijn zelfs kunstenaars die hun kunst naar een nieuw niveau hebben weten te tillen door goed met deze techniek om te leren gaan. Doordat we de cursus breed inzetten krijgt iedereen de ruimte om zich op eigen niveau te ontwikkelen. Wij houden van een persoonlijke aanpak en iedere cursist krijgt zo een basiscursus die perfect aansluit bij de individuele behoefte.

Tijdens deze lascursus ga je lassen met drie verschillende lasprocessen, namelijk; BMBE (elektrode), TIG en MIG/MAG. Je leert de basis van de verschillende lastechnieken en leert wat de toepassing en eigenschappen daarvan zijn. Zodat je je zelf een goede keuze kan maken welke lastechniek geschikt is voor jou. Er is tijdens deze cursus de mogelijkheid om extra aandacht te krijgen in 1 bepaalde lastechniek. Deze cursus bestaat uit voornamelijk praktijk maar ook de theorie wordt behandeld.

De basiscursus bestaat meestal uit drie cursusdagen die elk drie uur duren. Doorgaans van 19.00 tot 22.00 uur.

Wat kost dat?

Hoe vaak je wil komen lassen is alsnog geheel aan jou. Voor particulieren hanteren we prijzen vanaf €80 per cursusavond van drie uur.

Informeer ook bij jouw werkgever naar de mogelijkheden omtrent het Loopbaanbudget. Dan kost het je bijna niks!

Meld je hiernaast aan of neem contact met ons op voor extra informatie.

Je kunt al lassen

Dan verdiep je je kennis op een professionele manier

Lassen is nieuw

Dan leg je hier de beste basis die je kunt krijgen

Je bent creatief

dan ontdek je hier de oneindige mogelijkheden van metaalbewerking