Buitenkachel

Voor een klant op een camping is naar eigen ontwerp een kachel gemaakt voor in de buitenlucht. De bodem is een oude boorkop uit de zware grondindustrie.


Lizard

Bij de Lasleraar worden vaker kunstwerken gemaakt. Dit is een voorbeeld van een klant die een voorliefde had voor hagedissen. Met een kleine beetje fantasie werd hier samen met de klant van afvalmateriaal een mooie hagedis gemaakt.


Lucifer

Voor een particuliere klant hebben wij een zelfontworpen houtkachel gemaakt. De kachel is voorzien van diverse luchtstroom mogelijkheden om zo de temperatuur en de snelheid van de verbranding te kunnen reguleren. Boven de brandhaard is een netwerk van kanalen gemaakt om de temperatuur in de schoorsteen laag te houden, en de warmte afgifte in huis te verhogen.


Stalen eiwit

Voor een film gemaakt door Sensu zijn wij gevraagd om de structuur van een eiwit molecuul in staal na te bouwen. Dit kunstwerk staat nu tentoongesteld bij de Rijksuniversiteit Groningen. Hieronder ziet u het eindresultaat van de film.


De Smaakmaker

Afgelopen jaar hebben wij kunstenaars Teackele Soepboer en Juantella Pleiter uit de brand geholpen door het realiseren van het staalwerk; ”De Smaakmaker”. Een kolossale stalen man met 8 armen die elk een pot kruiden vast houdt. Dit object is te zien op congressen en scholen om mensen bewust te maken van te zout eten en het alternatief daarvan namelijk; kruiden.

Klik hier voor meer info.


Bartenten

Voor een bedrijf hebben wij bartenten in productie. Door het ontwerp van deze tenten heb je zo veel mogelijk baruitgifte per m2. Ideaal als je veel gasten hebt maar weinig ruimte.

Voor meer info over deze tenten, klik hier.