Stijlvol staal

Uit de samenwerking tussen Moustache Meubelen en De Lasleraar is een geweldige nieuwe lijn aan meubels geboren, namelijk Indruc! Door stijlvol design te combineren met het timmermansoog (lassermansoog?) van een vakman is een basislijn ontstaan waarin de sterke geometrische vormen niet alleen zorgen voor een unieke uitstraling, maar ook voor een licht en sterk ontwerp.

Potentioneel

Een echte vakman staat altijd open voor suggesties. Misschien is jouw TV wat groter dan wij verwachten, of past jouw dikke hifi-set niet in het dressoir dat wij bedacht hebben.
‘Wat nu?’
‘Maatwerk dus!’

Zoals benoemd , en hopelijk gelezen, zijn de ontwerpen vanuit een praktisch oogpunt geconstrueerd en dus makkelijk aanpasbaar. We maken graag voor jou een ontwerp op basis van jouw behoeftes en onze basisvormen. Ga je akkoord met je eigen ontwerp? Vast wel, dan gaan wij aan de slag. Waar jouw creativiteit vermenigvuldigd wordt met ons vakwerk, ontstaat enorme potentie!

Laagdrempelige toegang tot de metaalindustrie, dat maakt Indruc!

Metaal kan voor particulieren nog wel eens lastig zijn om grip op te krijgen. Bedrijven zijn industriegericht; er moet een kant en klaar ontwerp zijn voor er een offerte wordt gemaakt, en er wordt weinig tot geen aandacht besteed aan het begeleiden en verwezenlijken van jouw wensen en ideeën. Bij Indruc steken we daar een stokje voor. Het kan namelijk ook anders. Wanneer jouw project staal nodig heeft in wat voor vorm dan ook ben je bij Indruc aan het juiste adres.

Wat wij voor je kunnen betekenen?

Een klus begint vaak met een vraag, wij haken in op die vraag en kijken hoe we zo goedkoop, efficiënt en mooi mogelijk daar antwoord op kunnen geven. Omdat Indruc anders te werk gaat dan de (meeste) grote bedrijven in de metaalindustrie, zijn relatief kleine opdrachten voor ons juist interessant en hebben wij de expertise om voorbij het enkel uitvoerende element te kijken. Wij werken vaak met veel plezier samen met kunstenaars, hobbyisten en andere partijen, en we delen die kennis graag met je.

De metaal expertise van onze vakmannen komt uit een brede ervaring in de constructie-industrie waardoor wij topkwaliteit kunnen garanderen op al het laswerk. Vanwege onze brede ervaring begrijpen wij als geen ander dat een particulier project geen oneindig budget heeft en dat een creatieve kijk op materiaalgebruik en ontwerp vaak erg welkom is. Indruc onderscheidt zich in dit vlak. We beginnen met adviseren en meedenken, vervolgens maken we een offerte en pas wanneer dat binnen de wensen en het budget valt gaan we van start.

Een goede relatie begint bij het nemen van de eerste stap. Neem dus contact met ons op Hoe breed de vraag ook is, we helpen je graag verder!

Metaalwerk in de zakelijke markt… alleen maar hoge drempels?

De markt van het staalwerk is er één zoals geen ander. Kort gesteld zou je kunnen zeggen dat je de weg een beetje moet kennen om een goed product te kunnen laten maken voor een juiste prijs. Indruc slaat de brug tussen de ondernemer die maatwerk zoekt en de wondere wereld van de staalproductie.

Waarom dan bij ons?

Maatwerk zit bij ons in het DNA. Vanwege onze ervaring met lascursussen en het maken van meubels, gekoppeld aan een sterk netwerk van lokale ondernemers, staan wij al jaren bekend als een partij die met je meedenkt en kennis toevoegt aan jouw idee om zo tot een top resultaat te komen. Voor een scherpe prijs. Onze werkplaats is van alle apparatuur voorzien om kleine tot middelgrote producties te kunnen draaien. Naast onze ervaring beschikken wij ook over een engineer die technische tekeningen kan maken, doorrekenen of verbeteren. Staalwerk op maat is in onze ogen een vak apart. Wanneer je een volledig uitgedacht idee hebt met tekeningen en al kun je terecht bij veel partijen. Heb je echter nog vragen of zoek je iemand die van jouw concept een concreet uitvoer plan maakt? dan ben je bij Indruc aan het juiste adres!

Een goede relatie begint bij het nemen van de eerste stap. Neem dus contact met ons op Hoe breed de vraag ook is, we helpen je graag verder!