Het begint bij jou!

Met het cadeaubon van De Lasleraar kan je jouw lastige partner een paar avonden het huis uit sturen, zodat je lekker kan doen waar jij zin in hebt. Die man wordt weer een stukje handiger en omdat het met de beste bedoelingen is, ben je ook nog eens de held. Da’s nog eens een win-win-win!

Wat De Lasleraar betreft zijn vrouwen sowieso de betere lassers. Dochters, vriendinnen en (schoon)moeders zijn dan ook van harte welkom om hun skills bij te slijpen.

Wat kost dat?

Hoeveel het precies kost is afhankelijk van wat je zelf wilt, en wat de gelukkige ontvanger al kan. Je kan namelijk kiezen voor een cadeaubon voor een basispakket, of losse lessen. Het basis pakket betreft drie lessen en is vooral bedoeld voor de leek die voor het eerst kennismaakt met de las ambacht. De losse lessen kunnen per las methode worden ingepland, dus vooral interessant voor de lasser met een beetje ervaring.

De prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten. Het lesmateriaal is inbegrepen. Diegene hoeft alleen nog maar te komen opdagen.

Basispakket: € 250,00
Losse lessen: € 75,00 per les

Als jij dit ook het perfecte cadeau vindt, vul dan onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.